Program de bun venit

Ca si reprezentant Oriflame beneficiezi de reduceri intre 23 - 40% si programe de bun venit!

Fa pasul acum si inscrie-te gratuit pe www.lori-flame.ro! Detalii:

Cadourile se obţin în trei paşi simpli

 pvmic

 

 

Transformă cosmeticele în bani!

 

 

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de bun venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Cumpără produse pentru tine şi pentru familia ta & te bucuri de super reduceri şi cadouri încă de la prima ta comandă! Cei trei paşi simplu de urmat te vor ajuta să ARĂŢI BINE,să CÂŞTIGI BANI şi să TE DISTREZI!Descoperă 3 paşi PENTRU A TRANSFORMA PRODUSELE COSMETICE ÎN BANI!

 

 

PASUL 1 (C5-C6)

 

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C5 sau C6 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi alege Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend sau Deodorant spray antiperspirant Eclat Homme, în valoare de 29,90 lei. **Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei.

p1-rc 

Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend , pentru numai 5 lei.

Atenţie!
Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci şi în ceilalţi 2 paşi vei primi produsele destinate femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

*Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C5 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C6 – dacă ai
fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

 

PASUL 2 (C6-C7)

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C6 sau C7 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Sport pentru el, în valoare de 99,90 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei.

 

p2-rc

 

Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

*Comanda pentru pasul 2 trebuie plasată în C6 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C7 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

PASUL 3 (C7-C8)

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C7 sau C8 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Setul ceas şi bijuterii Gratitude Deluxe sau Ceasul bărbătesc Gratitude, în valoare de 179,99 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei.

 

p3-rc

 

Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

* Comanda pentru pasul 3 trebuie plasată în C7 – dacă te-ai înregistrat în perioada campaniei C5 şi în C8 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C6.

 

Fullscreen capture 1202017 112433 AM.bmp

 

 

 

AI 3 MOTIVE PENTRU A TE ÎNSCRIE LA ORIFLAME:

ARĂŢI BINE
Avem o paletă vastă de produse cosmetice de calitate, ce răspund tuturor nevoilor şi care te ajută să arăţi şi să te simţi minunat. Produsele noastre sunt inspirate din natură şi sunt dezvoltate pe baza celor mai avansate descoperiri ştiinţifice.
CÂŞTIGI BANI
1. Prezinţi catalogul prietenilor, vecinilor si colegilor, faci comenzi şi beneficiezi de reduceri de până la 40%, în funcţie de valoarea comenzii. 2. Îţi construieşti propria afacere, invitând alte persoane să se alăture echipei tale. Câştigi din vânzarea pe care o face grupul tău şi te bucuri de recompense suplimentare.
TE DISTREZI
Cunoşti alte persoane şi îţi faci prieteni noi. Participi la evenimente extraordinare şi călătoreşti peste tot în lume. Ai oportunităţi nelimitate de dezvoltare personală, prin participarea la traininguri. 
NU ESTE NEVOIE SĂ AI EXPERIENŢĂ ÎN DOMENIUL COSMETIC SAU AL VÂNZĂRILOR - ÎŢI OFERIM NOI TOATE INFORMAŢIILE! 

 

 

Tu eşti CEA care…

…işi construieşte stilul de viaţă visat şi care îi inspiră şi pe ceilalti sa facă la fel.

…economiseşte în timp ce-şi cumpară produsele cosmetice preferate şi are parte şi de un venit suplimentar

…călătoreşte în locuri extraordinare din toată lumea şi participa la evenimente deosebite

…şi-a transformat pasiunea pentru modă şi frumuseţe într-o carieră de succes.

Nu rata cea mai nouă campanie de recrutare The ONE!

 

Inscrie-te AICI

 

3 PASI SIMPLI!!!

Nu ezita sa ma contactezi!

 

Vrei mai mult ? 

Fullscreen capture 1202017 102404 AM.bmp

 

 

 

 

 

 

 
Website Administrat de Consultant Independent Oriflame
Acest site poate contine informatii preluate de pe oriflame.ro
   ClickLink.ro