Planuri de succes

Te-ai inscris deja pe site-ul www.lori-flame.ro, ai devenit reprezentant, si vrei mai mult? Noi te ajutam sa iti dezvolti afacerea eficient si distractiv! Detalii:

Câstigi mai mult daca inviti si pe altii sa lucrati împreuna, ca o echipa! Acum, sper ca toti ati venit aici deoarece va doriti sa câstigati bani în plus. Unii dintre voi vedeti aici oportunitatea de a face vânzare, ceea ce este foarte adevarat, fiindca e foarte usor sa vinzi produsele Oriflame. . Dar poti câstiga pâna la 21% din vânzarile fiecarui consultant pe care îl inviti sa se alature echipei tale la Oriflame. Aceasta este o cale catre câstiguri substantiale si independenta financiara. Daca vinzi produse, castigi bani, dar poti avea un numar limitat de clienti . Un mod istet de a face bani e sa-ti largesti echipa si sa inviti rudele, vecinii , prietenii, prietenii prietenilor , etc . Astfel treci la nivelul urmator si castigi mult mai multi bani ! 

Sa luam un exemplu: Tu inviti 5 persoane care invita 5 persoane: NUMAR DE PERSOANE SI CÂSTIGUL TU + 5 + 25 = 31 Consultanti. Daca fiecare dintre acesti consultanti plaseaza o comanda de 250 lei, tu câstigi aprox. 500 lei per campanie sau 8500 lei pe an. Dar poate aspiri la câstiguri si mai mari … La Oriflame, câstigul este nelimitat!

 

Mareste-ti echipa si câstiga mai mult, devenind Director NUMAR DE PERSOANE,TITLURI SI CÂSTIGUL TU + 5 + 25 + 125 = 156 Consultanti. Daca fiecare dintre acesti Consultanti plaseaza o comanda de 250 lei , tu vei câstiga aprox. 2000 lei per campanie, sau 34000 lei pe an, ceea ce te califica pentru titlul de Director şi primeşti un bonus de 1000$!

grila BP

 

 

Scoate Șefa din TINE!

 

 

 

Aceasta este scara succesului pe care urci si iti indeplinesti viseleplanul-de-succes

 

 

 

 

SUCCESUL este garantat
alaturi de noi
! Nu ezita si contacteaza-ne!

 
Website Administrat de Consultant Independent Oriflame
Acest site poate contine informatii preluate de pe oriflame.ro
   ClickLink.ro