Despre

Ce reprezinta Oriflame? Cum a început totul si de ce se bucura de atâta succes? Visul Oriflame a început la Stockholm, Suedia, în 1967, când doi frati, Jonas si Robert af Jochnick împreuna cu prietenul lor Bengt Hellsten, si-au înfiintat propria afacere. Erau tineri si ambitiosi, dar cel mai important lucru era ca aveau un vis plin de forta, asa cum aveti astazi, aici, fiecare dintre voi.

Viziunea lor era sa creeze o companie de produse cosmetice care sa ofere un model de îngrijire diferit fata de ceea ce era disponibil pe piata la acea vreme: o companie ale carei produse sa fie bazate pe ingrediente naturale si care sa nu fie testate pe animale. De asemenea, ei erau hotarâti sa ofere produse de înalta calitate la preturi rezonabile. Pe de alta parte, ei îsi doreau sa lanseze o noua si inovatoare metoda de vânzare a produselor – vânzarea directa, oferind astfel clientilor posibilitatea de a primi sfaturi cosmetice personalizate, într-o atmosfera relaxata, de la persoane pe care le cunosc si în care au încredere.

Consultantii cu care lucrau aveau, la rândul lor, acces nelimitat la oportunitatea de a câstiga si de a-si dezvolta o cariera de succes. Valorile pe care si-au cladit compania sunt cele pe care le urmam si noi pâna în prezent: Prietenie, Spirit si Pasiune Asadar, ce reprezinta Oriflame?

Cum a început totul si de ce se bucura de atâta succes? Visul Oriflame a început la Stockholm, Suedia, în 1967, când doi frati, Jonas si Robert af Jochnick împreuna cu prietenul lor Bengt Hellsten, si-au înfiintat propria afacere. Erau tineri si ambitiosi, dar cel mai important lucru era ca aveau un vis plin de forta, asa cum aveti astazi, aici, fiecare dintre voi. Viziunea lor era sa creeze o companie de produse cosmetice care sa ofere un model de îngrijire diferit fata de ceea ce era disponibil pe piata la acea vreme: o companie ale carei produse sa fie bazate pe ingrediente naturale si care sa nu fie testate pe animale. De asemenea, ei erau hotarâti sa ofere produse de înalta calitate la preturi rezonabile.

Pe de alta parte, ei îsi doreau sa lanseze o noua si inovatoare metoda de vânzare a produselor – vânzarea directa, oferind astfel clientilor posibilitatea de a primi sfaturi cosmetice personalizate, într-o atmosfera relaxata, de la persoane pe care le cunosc si în care au încredere. Consultantii cu care lucrau aveau, la rândul lor, acces nelimitat la oportunitatea de a câstiga si de a-si dezvolta o cariera de succes. Valorile pe care si-au cladit compania sunt cele pe care le urmam si noi pâna în prezent: Prietenie, Spirit si Pasiune

Visul lor a devenit realitate! Astazi, Oriflame este cea mai mare companie europeana de produse cosmetice cu vânzare directa Peste 3 milioane de Consultanti vând produsele noastre cosmetice în toata lumea Portofoliul nostru cuprinde o gama de peste 800 de produse cosmetice. Compania este prezenta în peste 60 de tari si se afla în continua dezvoltare… Si tu poti sa-ti transformi visul în realitate! Visul lor a devenit realitate!

 
Website Administrat de Consultant Independent Oriflame
Acest site poate contine informatii preluate de pe oriflame.ro
   ClickLink.ro